Staal in Stijl - Creatief met Staal Van den Havestraat 6b - 6521 JS Nijmegen telefoon: 06 502 08 633 email: info@staalinstijl.nl
Staal in Stijl Nijmegen

Akoestische panelen van Staal in Stijl

Net als mijn garderobesysteem vindt ook nu weer een product van mij navolging. En wel het akoestisch paneel, dat geluid absorbeert en de angel uit de heftigste geluidsfrequenties haalt. Bij de rubriek RVS-werken staat een paneel afgebeeld. Het paneel bestaat geperforeerd staalplaat, dat gezet wordt in een doosvorm, waarna er cellulose-isolatieplaat in gelegd wordt. Het staal is gepoedercoat. Ik heb het toegepast in mijn eigen werkplaats en in de kantine-ruimtes van enkele scholen. Het is de bedoeling, dat het ook nog gebruikt gaat worden in een grote discotheek. Dat het goed werkt heb ik niet alleen met eigen oren geconstateerd, maar hebben testen van een daarin gespecialiseerd bedrijf ook uitgewezen.

De balie hierboven is uitgevoerd met het akoestisch paneel en geeft de basgitaarwinkel Paul€™s Bass Matters in Nijmegen een warmer en gedempter geluid. Ideaal natuurlijk voor als je een gitaar wilt testen. De eikenhouten meubels waar de panelen in verwerkt zijn komen van de handen van Stefan Postuma oftewel Pyde.

Terug naar nieuwsoverzicht