Staal in Stijl - Creatief met Staal Van den Havestraat 6b - 6521 JS Nijmegen telefoon: 06 502 08 633 email: info@staalinstijl.nl
Staal in Stijl Nijmegen

Garderobes

Speciale garderobes voor theaters en poppodia behoren tot mijn werk. De Melkweg en de Stadsschouwburg van Amsterdam en The Matrixx in Nijmegen weten ervan.

Voorbeelden

1/8 : Deze versie van een garderobe heb ik toegepast bij een activiteitencentrum in Nijmegen
2/8
3/8 : Balie en garderobe van de Foyer van de Amsterdamse Stadsschouwburg
4/8 : Eigen ontwerp van de garderobestellage. Het stalen rek is rank, met twee hoogtes en bruikbaar aan twee kanten. De buis voor de jashangers hangt vrij en is van RVS-staal, die is voorzien van een lichtsleuf.
5/8 : Deze garderobestellage is hier geplaatst i.s.m. architectenbureau Jonkman&Klinkhamer, met wie ik veel samenwerk.
6/8 : Hier is duidelijk te zien hoe de jaskaartjes worden uitgelicht via de LED-verlichting, die in de buis geschoven is. De 5mm. sleuf in de RVS-buis is met een waterstraal gesneden.
7/8 : Deze garderobe bevindt zich in de nieuwbouw van de Amsterdamse Stadsschouwburg, die is verbonden met de Melkweg. Onderaan het prachtige trappenhuis kun je hier dus eerst je jas kwijt. Bij deze garderobe hoort ook de leuninglamp, die ook op deze site te zi
8/8 : Dit is hetzelfde garderoberek als hierboven. Het staal is gepoedercoat met een struktuurlak, genaamd ijzerglimmer.